JOLIEBIBI

ROCK WERCHTER 2015

IMG_3600

Rock Werchter 2015 was pretty awesome! Ik ben gewoon op zondag gegaan samen met een vriendin, dus Florence + The Machine en Dotan heb ik helaas gemist voor dit jaar. Op zondag speelde Tove Lo, The Script, Kasabian, The Van Jets, The Vaccines, Die Antwoord, Muse…. De topper van de avond? Toch wel Die Antwoord. Fingers Crossed dat ze volgend jaar nog eens komen! En er was zoooooooooooo veel eten, dat we gewoon niet konden kiezen. En voor wat extra  sfeer hadden we de Metallic Tattoos van Veritas eens uitgetest, fun!

IMG_3591

IMG_3603

IMG_3601

IMG_3604

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.