JOLIEBIBI

PRETTY NEW SHOES

DSC_0250

DSC_0221

Obsessing over mijn nieuwe schoenen van Zara. Ik had eerst ongeveer dezelfde gezien bij Prada, maar die vielen natuurlijk een beetje buiten het budget. Toen ik deze van Zara vond, was ik dan ook ontzettend blij. Nu hopen dat ik ze snel kan dragen en dat mijn knie het niet weer eens begeeft.

9 reacties op “PRETTY NEW SHOES”

 1. Diolifestyle schreef:

  Die schoenen zijn echt heel tof!

 2. caroliendegraaf schreef:

  Wat een gave schoenen! Heel erg mooi!!

 3. elinetjex schreef:

  Leuke kleur! :)

 4. decortedorien schreef:

  Leuke schoentjes en zeker op een boyfriend jeans :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.