JOLIEBIBI

FUJIFILM INSTAX MINI

DSC_0249Hipsteralarm! Voor mijn 16de verjaardag kreeg ik deze Fujifilm Instax Mini 8 Instant Camera kado en sindsdien heb ik hem al veel gebruikt. De foto’s zijn niet altijd even goed gelukt, maar het is de herinnering die telt! De rolletjes zijn niet echt goedkoop, dus kan je de camera best gebruiken bij leuke gelegenheden (zoals men b-dayy). Maar hé, een loze selfie kan natuurlijk ook niet ontbreken, bij welke gelegenheid dan ook.
DSC_0269DSC_0262 - versie 2

Eén reactie op “FUJIFILM INSTAX MINI”

  1. Ismay schreef:

    Super leuk! Ik wil er ook heel graag eentje! Die foto is leuk, goed gelukt ook! Lijkt mij inderdaad wel even wennen aan het begin, haha! Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.