JOLIEBIBI

EOS sweet mint lip balm

DSC_0923Als je fan bent van de Babylips dan ken je de EOS lippenbalsems misschien ook. Ze zijn in de UK en de US enorm populair en nu kan je er ook bij ons vinden, ze liggen namelijk in de Urban Outfitters! Thanks aan mijn nicht, want zonder haar had ik het nooit geweten. Ik moest er natuurlijk wel eentje meenemen, dus ik ging voor het mooiste kleurtje. De EOS balsems zijn allemaal voorzien van shea butter en jojoba olie. Omdat ik de sweet mint variant heb, is er dus ook een vleugje munt aan deze toegevoegd. Ik vind de Babylips al erg leuk, maar stiekem vind ik deze lippenbalsems toch nog een beetje leuker. Ideaal voor in je schooltas en voor zachte lippen!

EOS lip balm sweet mint; Urban Outfitters; 8 euro

DSC_0972DSC_0982DSC_0939

2 reacties op “EOS sweet mint lip balm”

  1. Rani schreef:

    Heb er ondertussen ook al twee gekocht! Super fijn dat ze ze nu in de Urban Outfitters hebben! Vind ze wel wat duur, maar ach!

  2. Ze lijken me echt super fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.