JOLIEBIBI

Chanel Chance

DSC_0266 bewerktSuper blij ben ik met dit nieuwe geurtje van Chanel! Ook deze stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Elke keer als ik hem in de winkel zag, spoot ik mezelf er mee vol, maar nu kan ik dat ook gewoon thuis. Er zijn nog 3 andere varianten van de Chance collectie. De Eau Tendre is zeker en vast mijn favoriet van de 4. Het is best een subtiele geur, maar toch lekker fruitg en bloemig. Ik word er altijd vrolijk van als ik hem ruik. Als je nog opzoek bent naar een geurtje voor het einde van de zomer raad ik je deze zeker aan!

Chance Chanel 50 ml | 66,16 euro | Ici Paris Xl

DSC_0278 bewerktDSC_0281 bewerktDSC_0250 bewerkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.