JOLIEBIBI

Black Petrol Plimsolls

DSC_0941 bewerkt

Yaay! Eindelijk heb ik deze black petrol Plimsolls! Ze stonden al super lang op mijn wishlist. Ik ben echt verliefd op deze schoenen. Eigenlijk had ik ze iets lichter verwacht, maar ik had dus blijkbaar de zwarte in plaats van de gouden besteld, oeps. Maar toen ze aankwamen was ik eveneens blij. Ook vind ik dat ik deze beter kan combineren. HAPPY :)

ASOS DOCKLAND Plimsolls Black Petrol | 28,17 euro

DSC_0962 oke

DSC_0965 bewerkt

 

4 reacties op “Black Petrol Plimsolls”

 1. Jewel-Nails.nl schreef:

  Oh Gosh, deze zijn echt heel tof! :D

 2. Birds4Free schreef:

  Waaaaaaaaaaaw, jaloers!

 3. Talita schreef:

  Mooi hoor, Lekker metallic haha.
  Liefs

 4. wat een leuke schoenen, heel uniek en bijzonder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.