JOLIEBIBI

Interview

DSC_0740 bewerkt

Nu al weer bijna twee weken geleden keek ik de laatste afleveringen van The Carrie Diaries. De serie over de tienerjaren van de befaamde Carrie uit Sex And The City. Ik vond het super jammer dat het de laatste aflevering was (goodbye Austin Butler), man dat was echt een onverwacht einde! Ook uit deze serie heb ik heel wat inspiratie gehaald. Carrie had een super leuke stijl en mocht daarom ook stage lopen bij Interview Magazine. Ik had er totaal geen idee van dat het magazine echt bestond en toen ik hem dus in de winkel zag liggen was ik best verbaasd. Het is niet een magazine als een ander denk ik en het is ook niet iets dat ik elke maand weer opnieuw zal kopen (ik was versteld door de hoge prijs aan de kassa, blijkbaar kan ik niet echt dollars omzetten naar euro’s), maar het is wel een leuk item voor in je kamer te leggen!

DSC_0743 bewerkt

DSC_0752 bewerkt

DSC_0756 bwerkt

 

 

4 reacties op “Interview”

  1. Rani schreef:

    Wow, ik wist ook niet dat dit magazine echt bestond haha! Super leuk!

  2. Ah, ik heb Interview al een paar keer gekocht en vind het een topper van een magazine!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.